Numerológiai gondolatok a 2019-es évről a TAROT tükrében

Végre vége a 2018-as évnek és jöhet a 2019-es. 11 A 2018-as szám számjegyeinek összege a 11, ami az Erő arkánum száma volt. A 11 szám sok szempontból érdekes. Helyes értelmezése a bennünk rejlő lenti, az anyaghoz közelebb álló erők (az ego) felemelése a szellemhez. Viszont a 11 számot sokan félreértelmezik. Elsősorban a "prediktor" legkedvesebb száma, mely ezt az akánumot úgy értelmezi, hogy ő hatalmat szerez az oroszlán, tehát az egyszerű nép felett, meglovagolva azt. Mivel a nép nem tudja erőit összevonni, ezért nincs az egyéneknek semmi esélyük a jól összehangolt szervezetek ellen. A prediktor szervezetein keresztül uralkodik az egyének felett. Mint egy focicsapat, állandóan játssza a játékát, egymásnak adogatva a labdát szervezetein és a médián keresztül. Az emberek, illetve a nép és a nemzetek csak, mint állat, illetve a prediktor háziállata jelenik meg, mely ugyan etetve van, hogy elhiggye a gazdája jószándékát. Az Erő arkánum ilyen értelmezése és az ezzel kapcsolatos világnézet a negatív világhatami elit osztály jellemzője.
A 11 szám veszélye (illetve ezen energiák helytelen használata) mindenkinek világos, aki ismeri Jézus életét. wtc Amikor a 12 apostol közül az egyik elárulta Jézust, akkor a romlott erkölcsű papi uralkodó osztály rögtön kihasználta az alkalmat. A 11 apostol már nem volt képes semmire, tehát képletesen azt is mondhatjuk, hogy ezek az események a 11-es szám jegyében történtek.
Modern világunkban is megtalálhatjuk a 11-es számmal kapcsolatba hozható eseményeket. Nem kell messzire menni, elegendő, ha valaki megnézi, hogy milyen összefüggés van a 2001 szeptember 11. New York-i (hibásan) terrrortámadásnak minősitett események és a 11-es szám között. A történtekben nagyon sok véletlent fog találni (az aki veszi a fáradságot, hogy ezt kikutassa), melyek a 11-es számra fognak mutatni, sokkal erősebben mint más számokra.

Az elkövetkező év a 2019 számjegyeinek összege 12, ami annyiban jobb, hogy a 12-es szám energiáit sokkal nehezebb negatív célokra kihasználni. Nem véletlen, hogy 12 csillagjegy van, és az sem, hogy Jézus apostolai is 12-en voltak, mert a 12-es szám energiája egységbe kovácsolja az amúgy elszigetelt jószándékú embereket. Erről szól a tarot 12. lapja is, bár ennek megértése nem olyan egyszerű. Az Akasztott ember egyértelműen jószándékú, melyet tiszta erkölcse, az ideák világa és a szeretet elve vezet, mégis kevés sikerrel jár a gyakorlatban. Ha egymaga van, akkor az akasztott emberhez lesz hasonlatos, hiszen egy fecske nem csinálhat nyarat. Ez azt jelenti, hogy egymaga nem képes semmilyen gyakorlati hatást elérni. (Osho Zen tarotjában a 12. lap az új meglátás és meggyógyulás mondanivalóval szerepel.) A 12-es szám felerősiti ezen jószándékú emberek energiáit és egy egységes erőt hoz létre, melyből mindenki, aki jó úton jár, erőt meríthet. Az imák meghallgatásának száma is.
Ennek kicsúcsosodása remélhetőleg a 2020-as év lesz, ami a 4. "A király" arkánummal áll összefüggésben.

Motto: Nincs nagyobb vétség, mint semmit sem tenni, mert azt hisszük, túl kevés, amit tehetünk. (Zig Ziglar)

2018.12.07
A japán császár Naruhita korszaka május 1-jén kezdődik, és "Reiwa" lesz. Olyan szó, amely egyesíti a „harmónia,szépség” és a „béke” kifejezéseket, de bizonyos szigorú rendet, parancsot vagy irányítást is látnak ebben egyesek.

Annyi probléma van a világban és körülöttünk , hogy inkább magunkba húzóduk. Keveset imádkozunk, keveset kérünk, kevés a vágy bennünk a jóra. Nem mondjuk ki ezeket, mert kiölték belőlünk a hitet. Sokkal egyszerűbb szitkozódni és gyalázkodni mindenre. Most változás várható, de ehhez mindenki maga is hozzájárulhat.
Az univerzum erői készen állnak, de ehhez kell az emberek akarata, vágya, hite, szeretete az iránt ami jó.
Ez a legfontosabb, mert az univerzum erői mindent képesek megoldanak, de kell az emberek mentális és érzelmi akarata, mert ez ad jogosultságot a változáshoz.

Sokan azt hiszik az imának nincs ereje, mert a változás nem rögtön történik.
Az igazság az, hogy az imának (itt nem egy betanult ima felmondására gondolok) óriási ereje van, főleg ha másokért és a legtisztább dolgokért imátkozunk.

Minden kérésnek teljesülnie kell. Ez az univerzum törvénye. (Természetesen, az egymásnak ellentmondó kérések kioltják egymást.)
A gond az, hogy keveset kérünk, keveset vágyunk a jó iránt. Keveset meditálunk, és aztán csodákozunk, hogy minden rosz irányt vesz.
"Kérjetek és adatik" - ez törvény, de elsősorban nem önérdekről vagy anyagi javakról van itt szó, ezért van itt többes szám. Nem "kérj és kapsz", hanem "kérjetek és adatik", tehát elsősorban együtt egymásért.
A tettek és a "véletlen" események már ezeknek a vágyaknak a következményei.