Megoldás a COVID-19 pandémiára

(2021-02-02 ...) Artemisinin

Az aktív prevenció abban van, hogy az Allergodil és a ViroStop meggátolja a vírus elszaporodását az orr és a száj nyálkahártyán. Mindezt "in-vitro" és már klinikailag is bizonyították. Az Allergodilt elegendő naponta egyszer (reggel) használni prevenciónak (de lehet többször is). A ViroStop-ot érdemes naponta többször is használni.
A többi gyógyszer inkább csak akkor kell, ha a vírus mégis valahogyan nagyobb mennyiségben bejutna a szervezetünkbe, akkor az már fel legyen rá készülve. Itt nem említek meg olyan alapvető dolgokat, mint a C és D vitamín, Aspirin, B1, Zink stb.

Maga az Allergodil 97% hatásfokú, tehát ez a prevenció kiegészítve a Virostop-al, D vitaminnal, esetleg Ivermectin-nel szinte 100% eredményeket ad. (Ami még fontos lehet, hogy D vitaminból legalább 40000 IU egységet kell szedni naponta, egyébként nem biztos hogy hatásos lesz.) Sajnos, relatíve kevés tanulmány foglalkozik az aktív megelőzéssel. Általában bizonyított COVID pozitív betegeken kísérleteznek, viszont a legjobb, ha el sem kapjuk ezt a betegséget, tehát meggátoljuk, hogy bejusson a szervezetünkbe. Ez a megoldás sokkal jobb, mint a vakcina, mely hosszú távon hatástalan és károsítja az egészséget is. [*] Ez a vírus nem természetes eredetű (laboratóriumban létrehozott), és a lehetséges, hogy terjedése sem csak természetes módon történik, hanem terjesztve van, céltudatosan. [0] (17:40) (Tehát 3 "különböző" vírus jelent meg, ami csak a természetes mutáció által szinte lehetetlen.) [x]

* Azelastine: [1] , [2] , [*] , [3], nálunk Szlovákiában, mint Allergodil, orr spray ismert. (5ml recept nélkül vásárolható)

* Cistus creticus (Cystus pandalis): [4]; , [5] nálunk, mint ViroStop ismert, torok-spray és orr-spray

* Ivermectin: [Tanulmányok] , [ivmmeta.com]

* Artemisinin + Zinc: , [6] egynyáriüröm kivonat, tabletta (Nagyon jó többfajta rákbetegségre is, de konzultálni kell az orvossal, ha más gyógyszereket is szedünk).

* Inosine pranobex: [9] (Isoprinosine)

* Melatonin [10] , Quercetin (Kvercetín) [8] , Fluvoxamine [11] , NAC, N-acetylcysteín

Allergodil ViroStop D3 Artemisinin Artemisinin Zinc Melatonin Quercetin Ivermectin Inosine Galmektin

Ezzel kapcsolatban lásd még:
1. "A vakcina a bibliai jövendölések szemszögéből"
2. "Miért nem akarom a vakcinát?"
cikkeket.